Nieuws

Corona-pakket!

TIJDELIJK AANBOD

In deze tijd van online les-aanbod, geloven wij dés te meer in het belang van live-contact. Het wegvallen van de motivatie is een steeds groter wordend probleem. Daarom gaan we 2 x per week in gesprek met de leerling. Het eerste contactmoment van de week is een ‘evaluatie-wandeling’, waarin we in de buitenlucht, al bewegend (want leerlingen bewegen veel minder dan gebruikelijk!) , bespreken hoe het gaat en wat er in het hoofd van de leerling omgaat. We maken een actieplannetje. En 2 á 3 dagen later hebben we via telefoon of online, een voortgangsoverleg. Lukt het om het actieplan uit te voeren? Waar loop je tegenaan? Tijdens dit moment is er ook ruimte voor het doornemen van studievaardigheden of vakinhoudelijke ondersteuning.
Ook als je niet eerder bij SBW kwam, kun je gebruik maken van dit aanbod!