Nieuws

Nieuw: Toets-Mij bij Studiebegeleiding Weert!

Vanaf nu werkt Studiebegeleiding Weert samen met Toets-Mij; een platform voor middelbare scholieren om effectief toetsen voor te bereiden. Leerlingen die bij ons komen voor hulp bij hun schoolwerk, krijgen automatisch ook een account waarmee ze maandelijks toegang krijgen tot 15 oefentoetsen die precies aansluiten op de lesboeken. Op deze manier wordt de voorbereiding van toetsen nóg effectiever!

Het actief ophalen van de opgedane kennis, door je te laten overhoren of een oefentoets te maken, is ‘by-far’ de meest effectieve leermethode. Uiteraard blijven we 1-op-1 overhoren, want soms gaat er niets boven dat persoonlijke aspect. En door een oefentoets te maken oefen je ook nog op diepere leerniveaus zoals ‘begrip’ en ‘toepassing’. Ook als je thuis aan het leren bent, kan je gebruik maken van de toetsen, omdat je 24/7 toegang hebt.

Hoe ga je aan de slag? Door in te loggen op de speciale SBWeert omgeving binnen Toets-Mij. Vervolgens ga je op zoek naar toetsen behorend bij het vak waarvoor je een toets wil oefenen. Deze voeg je aan het account toe en je kunt de toets maken wanneer je wil. Na het maken van de toets krijg je toegang tot de antwoorden, uitwerkingen en tips!

Ben je leerling bij SBWeert? Dan ontvang je vanzelf een e-mail om het account te activeren, je kunt dan op elke moment toetsen oefenen, ook als je thuis bent.

Wil je meer weten over Toets-Mij? Bekijk dan het korte instructiefilmpje in de bijlage of lees er hier meer over.

Heb je al een e-mail ontvangen? Ga dan direct een kijkje nemen op Toets-Mij.