Voor wie

Huiswerkbegeleiding is voor alle leerlingen die op de middelbare school zitten. De belangrijkste voorwaarde is dat de leerling zelf wil.

Dus leerling…

Loop je vast? Heb je achterstanden die je zelf niet weggewerkt krijgt? Geen idee hoe je eigenlijk moet leren? Kun je de verleiding van allerlei schermpjes niet weerstaan? Baal je er van als je ouders zich er goedbedoeld mee bemoeien? Ben je je motivatie kwijt? Kom naar ons; wij zorgen dat je (weer) in controle komt!

Dus ouders…

Heb je er genoeg van om je kind achter de vodden te moeten zitten? Weet je niet precies hoe je de begeleiding eigenlijk moet aanpakken? Baal je van de strijd rondom huiswerk? Vind je het moeilijk om ‘los te laten’? Kom naar ons; wij zorgen dat je weer ‘gewoon’ ouders kunt zijn!

Alle andere diensten die we aanbieden, zijn ook toepasbaar op andere leeftijdscategorieën. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier!

Twijfel je nog of wil je weten hoe het in zijn werkt gaat? Je kunt vrijblijvend een keer langskomen, aanmelden kan via onderstaande button.