Door wie

Bieke Verheul-van Mens

eigenaar en oprichter Studiebegeleiding Weert

Studiebegeleiding Weert ben ik in 2015 gestart vanuit de overtuiging dat elke leerling anders is en dat de begeleiding daarom per definitie om maatwerk vraagt.

In de afgelopen jaren is mijn passie voor dit vak alleen maar toegenomen. Leerlingen kunnen grote stappen maken als je zorgt voor een prettige omgeving, waarin het ook gezellig mag zijn en waar ze echt gehoord worden. Samen kunnen we heel ver komen, waarbij de leerling voorop gaat. Leerlingen komen graag naar ons toe en dat horen en zien we vaak terug; inmiddels zijn de broertjes en zusjes van onze eerste leerlingen ook ingestroomd. Kun je een betere bevestiging krijgen?

Dat ik alleen aan het roer sta, betekent niet dat ik dit bedrijf alleen run! Met een fantastisch team van zo’n 10 medewerkers, creëren we samen de beste én leukste plek om met je school bezig te zijn. Bij het vormen van het team hebben we steeds als uitgangspunt dat we zoveel mogelijk specialiteiten vertegenwoordigd willen hebben. En…als je bij ons team wil horen, moet je het echt heel leuk vinden om leerlingen te helpen! Dat zie je terug; deskundigheid gecombineerd met betrokkenheid. 

Al sinds 2015…en nog minstens even enthousiast als toen we begonnen!

Wil jij bij ons team horen?