Brugklastraining Jump!

Heeft jouw kind zomervakantie, mét de nodige spanning? Want: Volgend jaar de brugklas; een nieuwe omgeving, nieuwe vakken etcetera!?

Wij gebruiken de zomervakantie om juist met deze leerlingen aan de slag te gaan. In de training Jump! besteden we aandacht aan zaken zoals;
– Hoe werkt je brein?
– De kracht van actief leren!
– Wat als het even tegenzit?
– Hoe werk je met een agenda?
– en vele andere zaken…

De training wordt gegeven in 4 bijeenkomsten van 1,5 uur, waarvan er 3 plaatsvinden in de vakantie en 1 tijdens de eerste maand van het nieuwe schooljaar. Zo kunnen we ervaringen uitwisselen en gebruiken!

Doordat Jump! gebaseerd is op onze jarenlange ervaring met het begeleiden van leerlingen is deze heel goed op de praktijk afgestemd. En natuurlijk worden de bijeenkomsten ook gewoon gezellig. Het is ten slotte vakantie:)!

Via onderstaande button kun je jouw kind direct inschrijven; vermeld in het bericht dat het gaat om de training Jump! en ook of je kiest voor Jump! 1, 2 of 3. Let op: minimaal aantal deelnemers aan de training is 4 leerlingen (omdat het leuk en leerzaam is om samen te werken!) en máximaal werken we met 8 leerlingen per groepje! Bij teveel of te weinig aanmeldingen nemen we contact op om te overleggen over andere mogelijkheden. Een inschrijving is pas definitief nadat deze door ons per e-mail bevestigd is!

Jump! 1
Woensdag 24 juli
Donderdag 25 juli
Vrijdag 26 juli
Zondag 8 september

Jump! 2
Maandag 29 juli
Dinsdag 30 juli
Woensdag 31 juli
Zondag 15 september

Jump! 3
Maandag 5 augustus
Dinsdag 6 augustus
Woensdag 7 augustus
Zondag 22 september

(Tijden zijn nog niet bekend)