Nieuws

Examentrainingen

Vanaf dit schooljaar bieden we ook examentraining aan! Kun jij nog wel wat extra hulp gebruiken bij een vak (of twee?) Meld je dan snel aan voor één van onze examentrainingen. De groepjes houden we bewust heel klein, maximaal 4 leerlingen, waardoor je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Komende meivakantie starten we met de trainingen, wacht dus niet te lang met aanmelden.

We bieden alleen de vakken aan, die we met ons vaste team van medewerkers, op het juiste niveau aankunnen. Trainingen dus van enthousiaste en kundige begeleiders die wij zelf goed kennen, waarvan we weten hoe ze met leerlingen en hun werk omgaan en die bovendien wekelijks met de stof bezig zijn. Tijdens de trainingen zal de inhoud van de syllabi zoals o.a. gepubliceerd op www.examenblad.nl worden gevolgd.

Meer weten over hoe, wat en waar? Lees dan snel verder!